Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Červená hořčice pochází z Asie. Používá se hlavně ve směsi s jinými saláty, jako je hlávkový salát, římský salát, řeřicha atd. Jeho chuť je štiplavější než jeho dvojče, zelená...
Japonská petržel Mitsuba je vzácná petržel, pozoruhodná svou neobvyklou chutí. Je to aromatická bylina bohatá na vitamíny, draslík a železo. Listy této japonské petrželky jsou...
Semena kopru jsou již uložená v substrátové kapsli – stačí pouze vyjmout z balení a vložit do chytrého květináče Véritable.Kopr má nejen v české kuchyni své nezaměnitelné místo....
Přestože se macešky zdají křehké, jsou extrémně odolné vůči chladu. Jedná se o jedlé květiny používané zejména do salátů a na ozdoby dortů a desertů. Tyto květy obsahují vitamín...